Om oss

Välkommen till vårt Resetbynature – Till två Systrar som brinner för att främja hälsa, träning, äventyr och välbefinnande i naturen tillsammans med dig!
Vi är Isabelle och Jessica, två systrar med en passion för äventyr och att främja hälsa och välbefinnande i allt vi gör. Drivkraften bakom vårt arbete är glädjen av att se andra människor utvecklas och må så bra som möjligt i olika miljöer och aktiviteter.
Tillsammans har vi en lång och erfaren bakgrund inom outdoor och yoga.

Isabelle kommer från början från skidvärlden där hon med en svensk skidlärarexamen har arbetat i både de svenska fjällen så väl som de schweiziska alperna. Hon håller även kurser inom skidåkning för nyblivna skidlärare och arbetar tillvardags på en gymnasieskola med inriktning naturturism och skidåkning. Hennes kärlek till berg och dalar har också tagit henne in i världen av mountainbike, klättring och paddling. Vilket har resulterat i att hon även driver en mountainbike butik och försöker utforska de nya intressena inom paddling och klättring i den mån tiden i vardagspusslet tillåter.

Jessica har ägnat hela sitt liv åt dans och har genomgått en mängd olika utbildningar inom detta område. Dansen ledde henne sen in i världen av yoga, där hon nu delar sin passion som yoga lärare. Dessutom är Jessica en erfaren massör och lymfmassör och coachar människor inom träning. Hennes kunskap sträcker sig över en rad discipliner för att främja hälsa och inre balans.

Vi delar tillsammans en övertygelse om att hälsa, välbefinnande och äventyr i vardagen utgör själva kärnan i att leva ett liv fyllt av glädje och uppfyllelse. Vi är här för att vara din stöttepelare och din källa till inspiration på din resa mot en friskare, mer äventyrlig och kraftfullare version av dig själv. Följ med oss på Resetbynature och låt oss gemensamt utforska vägen mot ett rikare liv och vardag!

Kontakt

Vi på ResetbyNature uppskattar verkligen att du tar dig tid att kontakta oss. Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig och behaglig som möjligt. Vi finns här för att lyssna, svara på dina frågor och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Oavsett om det är för att få information, ge feedback eller bara säga hej, så ser vi fram emot att höra från dig. Tveka inte att nå ut till oss när som helst - vi är här för att hjälpa till på det sätt som passar dig bäst.

Du kan kontakta oss genom formuläret precis här under, och vi lovar att svara så snart vi kan. Tack för att du är en viktig del av vår gemenskap, och vi ser fram emot att ha förmånen att hjälpa dig.

Kontaktformulär